facebook

Jak suszyć i przechowywać grzyby leśne?

11/10/2017
0 komentarzy
Tej jesieni mieliśmy wyjątkowo obfity wysyp grzybów. Jednak przyniesienie zbiorów do domu to dopiero początek. Należy je odpowiednio przetworzyć, by nadawały się do spożycia przez kil...
czytaj więcej

„Doceń polskie”!

07/08/2017
0 komentarzy
„Doceń polskie” to realizowany od 2011 roku program, który promuje wysokiej jakości produkty spożywcze dostępne na polskim rynku. Selekcją, oceną i certyfikacją produktów ...
czytaj więcej

Początek wakacji – początek prac sezonowych

20/06/2017
0 komentarzy
Koniec czerwca to początek wakacji, a zarazem najlepszy czas na poszukiwanie pracy sezonowej. Wiele branży w związku ze zwiększonym zapotrzebowaniem rozpoczyna dodatkowe rekrutacje. Największe zapo...
czytaj więcej